Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Μήνυμα ενότητας από τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας


Μήνυμα ενότητας απηύθυνε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας  σε δηλώσεις του μετά το πέρας των προσυνεδριακών διαδικασιών εκλογής των νέων προέδρων στις νομαρχιακές οργανώσεις της N.Δ.


«Όλοι μαζί ενωμένοι, με μπροστάρη τον πρόεδρο μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο επικείμενο συνέδριο πάμε να ανανεώσουμε την παράταξη και να κάνουμε και πάλι τη Ν.Δ. τη μεγάλη και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη της χώρας μας. Να δώσουμε "Οξυγόνο στην Ελλάδα μας"», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.
Συνεχάρη, ταυτόχρονα, όσους συμμετείχαν στις διαδικασίες που προηγήθηκαν για την εκλογή προέδρων και μελών στις τοπικές οργανώσεις και για την ανάδειξη των συνέδρων στο 10ο τακτικό συνέδριο, καθώς και όσους συμμετείχαν στη σημερινή διαδικασία για την εκλογή νέων προέδρων των ΝΟΔΕ σε όλη τη χώρα.
Στη ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης κεντρικού τομέα πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Τάσος Εμμανουηλίδης, στη ΝΟΔΕ ανατολικού τομέα εκλέχθηκε η Πηνελόπη Ράλλη, στη ΝΟΔΕ δυτικού τομέα εκλέχθηκε ο Ηλίας Ζάχαρης, ενώ στη ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε ο Θωμάς Βράνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου