Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Νέες αποκαλύψεις της J.K. Rowling για τον Χάρι Πότερ

Σίγουρα οι φανατικοί θαυμαστές του Χάρι Πότερ θα έχετε αναρωτηθεί που πήγε ο Φλάφι, ο σκύλος με τα τρία κεφάλια, ή γιατί το Γκρίμολντ Πλέις, το σπίτι του Μπλάκ, βρίσκονταν στο κέντρο ενός συγκροτήματος με άλλα σπίτια, αν ναι τότε την απάντηση έρχεται να δώσει η ίδια η συγγραφέας.
Η J.K. Rowling αποφάσισε να λύσει τις απορίες και τους γρίφους που προβλημάτισαν και συνεχίζουν να προβληματίζουν τους θαυμαστές των ταινιών και των βιβλίων.
Η συγγραφέας πήρε την έμπνευση από μια ερώτηση που εκδήλωσε μια θαυμάστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποφάσισε να απαντήσει ορισμένες από αυτές.
 
Απαντάει στο πως γίνεται ο Χάρι Πότερ να μην πέθανε μετά από το δάγκωμα του Βασιλίσκου, υποστηρίζοντας πως Τομ Ριντλ έπρεπε να καταστραφεί, κάτι που κατάφερε τρυπώντας το βιβλίο του με το δόντι. Ο Χάρι γιατρεύτηκε από τα δάκρυα του Φωκς και αναφέρει πως το Horcrux έπρεπε να καταστραφεί για να σωθεί ο μάγος.
 
Όσον αφορά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Φλάφι, η συγγραφέας απαντά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter πως ο τρικέφαλος σκύλος επαναπατρίσθηκε στην Ελλάδα εκεί που άνηκε εξαρχής.

Μιλώντας για το Γκρίμολντ Πλέις είπε πως ένας πρόγονος του Μπλάκ ήθελε να αποκτήσει πάσι θυσία το σπίτι και έπεισε τους μάγους να το εγκαταλείψουν, τοποθετώντας κατάρα σε αυτό.
Δείτε τον Χάρι Πότερ σε δύο λεπτά:

(Πηγή: Mashable)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου