Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Πώς να ξεφλουδίσετε τα βραστά αβγά εύκολα και γρήγορα

Είστε από αυτούς που παλεύουν με το τσόφλι του αβγού και τους παίρνει λίγο χρόνο να το καθαρίσουν; Όχι πια! Με το παρακάτω κόλπο, το αβγό σας θα είναι έτοιμο σε 2 δευτερόλεπτα.

Αφού βράσετε το αβγό, βάλτε το σε ένα στενό ποτήρι με λίγο νερό. Ταπώστε το πάνω μέρος του ποτηριού με το χέρι σας και κινήστε το όπως θα κάνατε με ένα σέικερ του φραπέ. Μετά από αυτό, το τσόφλι θα βγει όλο με μια κίνηση, πιο εύκολα από ποτέ, ενώ αν προσθέσετε στο νερό και λίγο ξίδι ή μαγειρική σόδα, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο απλά. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε και αλλοιώσετε τη γεύση του αβγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου