Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί: Χαλκιδική, έρχονται!

Το ζεύγος Μπραντζελίνα και τα έξι παιδιά του θα είναι οι παγκοσμίως διάσημοι επισκέπτες της Χαλκιδικής μετά τονΔεκαπενταύγουστο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί θα επισκεφθούν το διάσημο νησάκι του Διάπορου απέναντι από τη Βουρβουρού στηΣιθωνία της Χαλκιδικής. Το νησί Διάπορο είναι το αγαπημένο των «σκαφάτων» της Χαλκιδικής, ενώ μεταξύ των κατοίκων της είναι και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, που διαθέτει κατοικία στο ειδυλλιακό νησί.
Οπως αναφέρουν ξενοδοχειακοί παράγοντες της Χαλκιδικής, το δημοφιλές ζευγάρι θα φιλοξενηθεί σε υπερπολυτελή βίλλα η οποία ανήκε άλλοτε στον εκλιπόντα επιχειρηματία και πρώην Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θωμά Βουλινό και αγοράστηκε πέρσι από έναν Γαλλοεβραίο επιχειρηματία εν ονόματι Ρεμί. Ο λόγος για μεγαλοεργολάβο με διεθνές κύρος στις κατασκευές και πολλά έργα σε Ισπανία και Γαλλία. Ο ιδιοκτήτης της βίλας έχει ξεκινήσει από πέρσι το καλοκαίρι την ανακαίνισή της με σύγχρονους όρους δεδομένου του ότι η κατασκευή της χρονολογείται από τα μέσα της δεκαετίας του '80.

Η εντυπωσιακή και πολυτελής βίλα η οποία είναι από τις πρώτες που έχουν χτιστεί στο νησί, είναι συνολικού εμβαδού 500 τ.μ., έχει 9 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια και, όπως είναι φυσικό, διαθέτει ιδιωτική παραλία.

Η σχέση του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί με την Ελλάδα έχει παρελθόν, Ως γνωστόν, το ζεύγος συγκαταλέχθηκε στους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ που «συντάχθηκαν» στην τηλεοπτική καμπάνια του Greekreporter υπέρ της Ελλάδας. Τον Ιούνιο του 2015, άλλωσε, η Washington Post ανέφερε σε σχετικό της δημοσίευμα ότι οι Μπραντζελίνα ενδιαφέρονται να αγοράσουν ιδιωτικό παράδεισο στην Ελλάδα στα νερά του Ιονίου. Ο λόγος για το νησάκι Γαία στο σύμπλεγμα Εχινάδες, που παρουσιάζεται στον ιστότοπο privateislands.com ως ένας ειδυλλιακός παράδεισοςπεριτριγυρισμένος από γαλήνια, κρυστάλλινα νερά, που προσφέρονται για κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου