Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Κλούνεϊ-Αμάλ:Δείτε το ανακαινισμένο σπίτι τους αξίας 12 εκ. ευρώ

klounei-amaldeite-to-anakainismeno-spiti-tous-aksias-12-ek-eurw

Ο Τζορτζ Κλούνει και η Αμαλ Αλαμουντίν είναι έτοιμοι να μπουν στο ανακαινισμένο τους σπίτι στο Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισής του.

Αυτή βρίσκεται δίπλα στον Τάμεση, χρονολογείται από τον 17ο αιώνα και η αξία της αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Διαθέτει γήπεδο τένις, μια τεράστια πισίνα, υδρομασάζ, ευρύχωρο πάρκινγκ αλλά και κινηματογράφο - οι δυο τους θα περνούν υπέροχες βραδιές βλέποντας ρομαντικές ταινίες.

Η ανακαίνιση, που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο ενόχλησε μάλιστα τους γείτονες του διάσημου ζευγαριού. «Επικρατεί το απόλυτο χάος έξω από το σπίτι, είναι ένα εργοτάξιο. Ενας μεταφορέας νερού έχει προκαλέσει καταστροφή τις τελευταίες ημέρες, πηγαίνοντας εδώ και εκεί», δήλωσε ένας γείτονας στην εφημερίδα Sun

Κάποιος άλλος τόνισε: «Συνήθιζα να πηγαίνω έναν μικρό περίπατο δίπλα στο ποτάμι δύο φορές την ημέρα. Τώρα είμαι απρόθυμος να βγάλω τον σκύλο μου βόλτα, γιατί δεν ξέρω τι θα αντικρίσω», ενώ ένας ακόμα συμπλήρωσε: «Ζω εδώ 20 χρόνια και ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Υπάρχει μια συνολική έλλειψη σεβασμού και περιφρόνησης για όλους εμάς, ενώ υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα και για την πόλη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου