Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η Εύα Καϊλή είναι ερωτευμένη και έτοιμη για το μεγάλο βήμα

i-eua-kaili-einai-erwteumeni-kai-etoimi-gia-to-megalo-bima

Από τότε που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής, εξαφανίστηκε το άγχος για την προσωπική της ζωή.


Η καθημερινότητα στις Βρυξέλλες κυλά κανονικά οι παπαράτσι δεν τρέχουν από πίσω της. Η πιο γοητευτική Ελληνίδα εκπρόσωπος του ευρωκοινοβουλίου που εξελέγη με την ΕΛΙΑ, Εύα Καϊλή, αφήνοντας πίσω της πολλούς αξιόμαχους αντιπάλους, θέλει να γυρίσει σελίδα και στην προσωπική της ζωή έχοντας μια σταθερή σχέση και σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας στα σκαριά.                       













Στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά δήλωσε ότι σκέφτεται να κάνει δική της οικογένεια και αναφέρθηκε στην κοινωνική πίεση που έχει μια βουλευτής. Οι λόγοι δε συντρέχουν πλέον αφού βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα οπότε και οι αποφάσεις της μπορεί να είναι πιο ψύχραιμες και ζυγισμένες.


Η ισορροπία στην καθημερινή της ζωή της είναι απαραίτητη αφού οι υποχρεώσεις της αλά και το αίσθημα προσφοράς απέναντι στην Ελλάδα σε αυτή τη χρονική συγκυρία προηγούνται όλων. «Εχω προσωπική ζωή, απλά το να μπορέσω να μπω στη διαδικασία να κάνω και παιδιά θέλει περισσότερο χρόνο», συμπλήρωσε.

Αν και δεν της αρέσει καθόλου να μιλά για την προσωπική της ζωή όλοι γνωρίζουν ότι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της, με τη μητρότητα να είναι ψηλά στη λίστα των επιθυμιών της και όχι των πρέπει της. Η ίδια ομολογεί ότι έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να μοιραστεί αρχικά τη ζωή της πριν προχωρήσει στο επόμενο βήμα που είναι η δημιουργία οικογένειας.

Παρόλες τις αυξημένες υποχρεώσεις της τόσο παλιότερα στο κοινοβούλιο όσο και στο ευρωκοινοβούλιο, η Εύα Καϊλή δεν παραμέλησε ποτέ την προσωπική της ζωή, η οποία ήθελα να είναι πάντα σε ισορροπία και αρμονία με την επαγγελματική. Φιλικοί της κύκλοι μιλούν για την επιθυμία της μητρότητας που έχει αρχίσει να εκφράζει στους στενούς της φίλους και είναι προάγγελος μιας πολύ πιο ευτυχισμένης και ώριμης περιόδου στη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου