Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Και ο Τζάστιν Μπίμπερ ολόγυμνος (εικόνες)+18

image

Λίγες μέρες μετά το παράδειγμα του Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος απαθανατίστηκε να κάνει μπάνιο γυμνός μαζί με την καλή του Κέιτι Πέρι, ο Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται να ζήλεψε και να πέταξε τα μαγιό, απολαμβάνοντας την φύση και τη βλάστηση της Χαβάης μαζί με την κοπέλα του Σαχάρα Ρέι.


Συγκεκριμένα ο pop star βρέθηκε σε ποταμό της Χαβάης μαζί με το μοντέλο Σαχάρα Ρέι, να κολυμπάνε αυτός ολόγυμνος και η Σαχάρα μόνο με το κάτω μέρος του μαγιό της. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στη Daily News, ενώ το ζευγάρι φαίνεται αμέριμνο να μην έχει καταλάβει τους παπαράτσι που τους φωτογραφίζει, όλως τυχαίως λίγο μετά από τις αποκαλύψεις του Μπλουμ.
image
Φήμες αναφέρονται σε πιθανή απάντηση του Μπίμπερ στον Ορλάντο Μπλουμ, καθώς εδώ και κάποια χρόνια υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. Η πιθανή αντιζηλία τους σύμφωνα με τις φήμες ξεκίνησε επειδή η πρώην σύζυγος του Ορλάντο Μπλουμ Μιράντα Κερ πέρασε μια ερωτική νύχτα με τον τραγουδιστή και συνεχίστηκε όταν ο ηθοποιός σύναψε σχέση με την Σελένα Γκόμεζ, πρώην του Μπίμπερ. Τώρα μήπως ήρθε η σειρά του τελευταίου να απαντήσει ως προς τα χαρίσματά του;
image
image
image
image
justin-bieber-nude-hawaii-03
justin-bieber-nude-hawaii-04
justin-bieber-nude-hawaii-01

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου