Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα από τον Οκτώβριο στο Ποσειδώνιο


Μια μοναδική μουσική συνάντηση μας περιμένει σε λίγο καιρό στην Αθήνα, και αναμφίβολα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές που θα δούμε τον χειμώνα αυτό στην Αθήνα. Πέγκυ Ζήνα Γιάννης Πλούταρχος ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μια φορά, τρία χρόνια ύστερα από την τελευταία τους συνάντηση στην πίστα του Θέα, που κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.



Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ενώνουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι. Όλα αυτά θα τα δούμε στην πίστα του Ποσειδώνιο, εκείνη δηλαδή που τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί και πάλι τον Γιάννη Πλούταρχο. Η πρεμιέρα θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο και το μόνο βέβαιο είναι πως Πλούταρχος Ζήνα Ποσειδώνιο θα κρατήσουν για ακόμα μια σεζόν τα ηνία της διασκέδασης στην πόλη. Ποιος άλλος προορισμός διασκέδασης θα μπορούσε να ανταγωνιστεί άλλωστε την μεγάλη αυτή συνάντηση αστέρων; Ομολογουμένως, η μουσική αυτή συνάντηση θα είναι μια από τις κορυφαίες την ερχόμενη σεζόν, τουλάχιστον όσον αφορά το λαϊκό ρεπερτόριο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Αποκαλείται εδώ και χρόνια το καλύτερο παιδί του λαϊκού τραγουδιού και όχι άδικα. Ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από το ταλέντο και την υπέροχη φωνή του, ξεχωρίζει και για την ηθική και την τιμιότητα με την οποία πραγματοποιεί το επάγγελμά του. Όλα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα να έχει ένα φανατικό και τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης από τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας, όμως ένα είναι το μαγαζί με το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του όμως με κανένα άλλο. Εκείνο του Ποσειδώνιο. Ο τραγουδιστής έκανε το ντεμπούτο του στην πίστα αυτή το 2000 και παρέμεινε εκεί επί πέντε συναπτά έτη. Κατά τη διάρκεια αυτών, έχτισε ένα πολύ δυνατό όνομα στη νύχτα και μαζί με το Ποσειδώνιο αποτέλεσαν ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα της διασκέδασης στην πόλη. Από την άνοιξη του 2015 βρίσκεται και πάλι στην πίστα του και μας χαρίζει ένα από τα πιο διασκεδαστικά προγράμματα στην Αθήνα. Και ενώ το καλοκαίρι τον είδαμε να συνοδεύεται από τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον ερχόμενο χειμώνα θα τον απολαύσουμε με την Πέγκυ Ζήνα.

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17


Η Πέγκυ Ζήνα είναι εδώ και χρόνια μια από τις μεγαλύτερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού Ξεκίνησε την πορεία της το 1995 κυκλοφορόντας το πρώτο της δίσκο που έφερε το όνομά της. Αμέσως ξεχώρισε για το ταλέντο και τις επιτυχίες και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει περισσότερες από δεκαπέντε δισκογραφικές δουλειές. Οι επιτυχίες είναι πραγματικά αμέτρητες και η Πέγκυ Ζήνα πλέον βρίσκεται στο πάνθεον των ελληνικών φωνών του ελληνικού ρεπερτορίου. Έχει φιλοξενηθεί στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου. Ανάμεσα σε αυτά, ο αξέχαστος Δημήτρης Μητροπάνος, αλλά και ο μοναδικός Κώστας Χαντζής. Με τον Γιάννη Πλούταρχο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη, οπότε δεν θα μπορούσε να μην επαναληφθεί κάποια στιγμή. Και τώρα έφτασε η στιγμή. Πέγκυ Ζήνα Γιάννης Πλούταρχος έρχονται πολύ σύντομα στο χάρτη της διασκέδασης της Αθήνας.