Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Τζένιφερ Λόρενς: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά



Η Τζένιφερ Λόρενς είναι και φέτος η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την Μελίσα Μακάρθι, η οποία κατέγραψε ταχύτατη άνοδο στις απολαβές της, να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes.


Η Λόρενς, πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών «Hunger Games» (Αγώνες Πείνας), είχε εισοδήματα ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων μέσα σε δώδεκα μήνες, εν μέρει λόγω της μεγάλης προκαταβολής που της δόθηκε για την αναμενόμενη ταινία «Passengers», όπως διευκρινίζεται στο δημοσίευμα του Forbes. Πάντως τα εισοδήματά της κατέγραψαν μείωση κατά 11,5% από το σύνολο των απολαβών της το 2015.
Μελίσα Μακάρθι
Η Μελίσα Μακάρθι είχε εισοδήματα 33 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 10 εκατομμύρια σε σύγκριση με τα εκτιμώμενα έσοδά της το αμέσως προηγούμενο έτος, εν μέρει λόγω της συμβολής της στην αναβίωση της σειράς ταινιών «Ghostbusters».
Σκάρλετ Γιόχανσον.
Η Σκάρλετ Γιόχανσον, εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας «Captain America: Civil Wars», κατέλαβε την τρίτη θέση, με εισοδήματα 25 εκατομμυρίων δολαρίων, μειωμένα κατά σχεδόν 30% σε σύγκριση με το 2015.
 
Η κορυφαία δεκάδα για το 2016

1. Τζένιφερ Λόρενς (46 εκατομμύρια δολάρια)
2. Μελίσα Μακάρθι (33 εκατομμύρια δολάρια)
3. Σκάρλετ Γιόχανσον (25 εκατομμύρια δολάρια)
4. Τζένιφερ Άνιστον (21 εκατομμύρια δολάρια)
5. Φαν Μπινγκμπίνγκ (17 εκατομμύρια δολάρια)
6. Σαρλίζ Θερόν (16,5 εκατομμύρια δολάρια)
7. Έιμι Άνταμς (13,5 εκατομμύρια δολάρια)
8. Τζούλια Ρόμπερτς (12 εκατομμύρια δολάρια)
9. Μίλα Κούνις (11 εκατομμύρια δολάρια)
10. Ντιπίκα Παντουκόν (10 εκατομμύρια δολάρια)
 
Τζένιφερ Λόρενς.
Τα σύνολα των απολαβών των ηθοποιών καταγράφηκαν την περίοδο από την 1η Ιουνίου 2015 έως 1η Ιουνίου φέτος, προ φόρων και προμηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου