Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Paul McCartney: Μου αρέσει η Yoko Ono


Καλή είναι σχέση του με την Yoko Ono, δηλώνει σε νέα του συνέντευξη ο Paul McCartney στο περιοδικό «Rolling Stone», μιλώντας γενικότερα για την καριέρα του ως μέλος των Beatles.


Η Ono έχει κατηγορηθεί ότι ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» για τη διάλυση του συγκροτήματος και ο McCartney υποστήριξε ότι η συνεχής παρουσία της τότε, δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα.
«Το θέμα δεν ήταν σεξιστικό, αλλά τα κορίτσια δεν ερχόταν στο στούντιο, μας άφηναν μόνους σ’ αυτό», είπε ο Paul στο περιοδικό και συνέχισε: «Όταν ο John έκανε τη σχέση με την Yoko, αυτή δεν ήταν δίπλα στο κοντρόλ, ήταν εκεί ανάμεσά μας».
Το θρυλικό «σκαθάρι» δήλωσε ακόμα: «το ερώτημά μου ήταν εάν ο John αγαπάει αυτή τη γυναίκα, αν πρέπει, αν είναι σωστό. Κατάλαβα πως οποιαδήποτε αντίσταση θα ήταν περιττή. Ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, σταδιακά, το ξεπεράσαμε. Τώρα είναι σαν είμαστε σύντροφοι. Μου αρέσει η Yoko».
Ο 74χρονος τραγουδιστής δήλωσε, επίσης, ότι ακούει χιπ χοπ ως μέρος της μουσικής «εκπαίδευσής» του - έχει δει τον Kanye West, τον Jay-Z και τον Drake σε συναυλία, αλλά απέφυγε να χαρακτηρίσει τον συνεργάτη του West σαν μουσική ιδιοφυΐα.
«Δεν μπορώ να πω αυτή τη λέξη», είπε ο McCartney  γελώντας για τον West, με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε πολλά τραγούδια όπως το «All Day», το «FourFiveSeconds» και το «Only One». Και πρόσθεσε: «νομίζω ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου