Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Β. Λεβέντης: Ο Πρωθυπουργός έμοιαζε να είναι στον κόσμο του«Ο κόσμος υποφέρει και ο κύριος Πρωθυπουργός έμοιαζε να είναι στον κόσμο του», σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στην ομιλία του κ. Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ το βράδυ του Σαββάτου.


Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και μιλώντας για την παρουσία του στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, σημείωσε πως «η Ένωση Κεντρώων εισάγει νέα ήθη» και εκτίμησε πως «θα έπρεπε όλοι να είναι παρόντες».
Είπε ακόμη πως θα έδινε το «παρών» και στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, αλλά, όπως εξήγησε, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη.
Για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού κατά την ομιλία του σχολίασε ότι «οι ευπαθείς ομάδες θέλουν δουλειά. Με το να τους δίνεις φάρμακα αν αρρωστήσουν ή κανένα μικρό επίδομα δεν σώζονται».
Σε ό,τι αφορά την αποχώρηση του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιάννη Καλλιάνου, σημείωσε: «Έχασε μία θέση δίπλα μου εμπιστοσύνης και πήγε σε ένα κόμμα, στη Νέα Δημοκρατία, που τον πρώτο μήνα σε χαϊδεύουν και τον δεύτερο σε πετάνε στον σκουπιδοτενεκέ».