Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Βράβευση του Hilton Αθηνών ως το κορυφαίο «business hotel» στην Ελλάδα



Ως το κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα ανακηρύχθηκε το Hilton Aθηνών, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού διαγωνισμού «World Travel Awards 2016».



Το ξενοδοχείο, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών του, αποτελώντας πρότυπο για τις επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, ενώ η αλυσίδα «Hilton Hotel & Resorts» βραβεύτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ως «Leading Hotel Brand» της Ευρώπης.
Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, στη Σαρδηνία, το Hilton Αθηνών ήταν ένα από τα 22 ξενοδοχεία της γνωστής αλυσίδας «Hilton Worldwide» που διακρίθηκαν, καθώς επιλέχθηκε από ταξιδιωτικούς  πράκτορες από όλο τον κόσμο.
O γενικός διευθυντής του Hilton Αθηνών, Bart van de Winkel, αναφερόμενος στην επιτυχία του ξενοδοχείου δήλωσε: «Είναι τιμή για το Hilton Αθηνών να βραβεύεται στα World Travel Awards 2016, ιδιαίτερα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτή η διάκριση δεν αντιπροσωπεύει απλώς το εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών του ξενοδοχείου μας, αλλά και την αφοσίωση του προσωπικού στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας στους επισκέπτες μας».