Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πληθωρική Ελληνίδα ποζάρει με κορμάκι ως.. Μπιγιονσέ και στηρίζει Κορινθίου

Τον ασκό του Αιόλου έχει ανοίξει σε βάρος της η fashion blogger Χρυσάνθη Κιτσινέλη, μετά την κριτική που άσκησε στην Μαρία Κορινθιού.

Και ενώ όλο και περισσότερες γυναίκες εκφράζουν την οργή τους για την άτυχη αυτή κριτική, τελικά, ίσως τελικά να ηταν μια ευκαιρία για να αντιληφθούμε και στην Ελλάδα αυτό που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια σε όλο τον κόσμο. Αυτή η αλλαγή των παρανοικών και μη ρεαλιστικών προτύπων ομορφιάς, όπου κάθε τι διαφορετικό θεωρείται λάθος.

Με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε μετά τα ρατσιστικά σχόλια της Κιτσινέλη, η οποία παρεπιπτόντως δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε, η δημοσιογράφος της εκπομπής «ΦΜ Live» Αντιγόνη Πάντα Χαρβά φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχά της για το πρώτο τεύχος του Down Town.

Παράλληλα με την σέξι φωτογράφηση, η νεαρή δημοσιογράφος μίλησε για το περιστατικό.

«Προσβλήθηκα για τη Μαρία Κορινθίου, κυρίως. Δεν είναι δυνατόν να ακούω κάποιον να λέει ότι δεν βλέπονται τα πόδια της», αναφέρει. «Δεν το λες αυτό για κανέναν λόγο και δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν. Δεν βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τα νέα πρότυπα και τα plus size μοντέλα;»

«Ο κόσμος πλέον κατακρίνει ανοιχτά τους ρατσιστές και προφανώς αν πεις αυτά που σκέφτεσαι θα γίνει χαμός. Αν δεν έχεις τη γνώση, τότε δεν έχεις αυτό που χρειάζεται για να κάνεις αυτή τη δουλειά», τονίζει η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αντιγόνη έχει εξομολογηθεί ότι έχει νιώσει άσχημα με τα κιλά της:

«Φυσικά και έχω περάσει από στάδια μη αποδοχής με το σώμα μου. Δείξε μου έναν άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, ο οποίος θα σου πει ότι ποτέ του δεν αισθάνθηκε περίεργα. Δεν υπάρχει. Θα σου πει ψέμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου