Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Lidl Hellas: Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ το 2016

Επενδύσεις που θα υπερβούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ προγραμματίζει για το 2016 η Lidl Hellas. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος διοίκησης της Lidl Hellas, Iάκωβος Ανδρεανίδης, οι φετινές επενδύσεις αφορούν την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της αλυσίδας, την επέκταση των αποθηκών της στην Αττική και στα Τρίκαλα και τον εκσυγχρονισμό των υφισταμένων καταστημάτων.


Μάλιστα, η Lidl προχωρά σε ένα νέο concept ελκυστικής και μοντέρνας αρχιτεκτονικής καταστήματος, που χαρακτηρίζεται από περιβαλλοντική ευσυνειδησία (χρήση LED φωτισμού σε όλο το κατάστημα, αποφυγή χρήσης βλαβερών για το περιβάλλον ψυκτικών υγρών και εξοπλισμός των καταστημάτων με φωτοβολταϊκά), αλλά και περισσότερες ανέσεις και υπηρεσίες για τους πελάτες (διευρύνονται οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, αποχωρητήρια για τους πελάτες, αλλαξιέρες για τα μωρά κ.ά.).
Μέχρι το τέλος του 2016, εννέα από τα 220 καταστήματα της Lild στην Ελλάδα θα ενσωματώσουν το νέο concept αρχιτεκτονικής, ενώ το rebranding στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος έχει ήδη ξεκινήσει και σταδιακά θα εφαρμοστεί σε όλα τα καταστήματα.
Σημειώνεται πως το πλάνο της Lidl Hellas περιλαμβάνει και την επέκταση του δικτύου της, με τον αριθμό των νέων καταστημάτων να εξαρτάται από μια σειρά εξωτερικών παραγόντων και φυσικά από τη ζήτηση και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Ακόμη, προγραμματίζει μέχρι το τέλος του έτους να υπάρχουν γωνίες bake off σε όλα τα καταστήματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου