Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

#WeLoveErdogan: Hashtag υπέρ του Ερντογάν «σαρώνει» στο Twitter Το χρησιμοποιούν και Τούρκοι υπουργοί και βουλευτές


Υποστηρικτές του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δημιούργησαν hashtag... αγάπης για τον επικεφαλής του τουρκικού κράτους, με το #WeLoveErdogan να γίνεται δημοφιλέστατο ενώ ο τελευταίος επισκέπτεται τις ΗΠΑ.


Το hashtag έχουν χρησιμοποιήσει ήδη υπουργοί της κυβέρνησης του ισλαμοσυντηρητικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, του οποίου ηγείτο ο κ. Ερντογάν μέχρι την εκλογή του στην προεδρία της χώρας, τον Αύγουστο του 2014.
Οι εκδηλώσεις αγάπης των Τούρκων συντηρητικών προς τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη τους έρχονται σε μία περίοδο κατά την οποία εκείνος βρίσκεται στο στόχαστρο για μέτρα τα οποία θεωρείται ότι περιορίζουν την ελευθερία της έκφρασης στη χώρα.
Το hashtag έχει ήδη γίνει από τα δημοφιλέστερα σε παγκόσμια κλίμακα.
«Ο πρόεδρός μας @RT_Erdogan χαιρετίζεται με μεγάλο ενθουσιασμό από τους πολίτες των ΗΠΑ και τους συμπατριώτες μας», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος συνοδεύει τον κ. Ερντογάν στην επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον, για να προσθέσει στο μήνυμά του: «#WeLoveErdogan».
Άλλοι υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου δημοσιεύουν φωτογραφίες του με παιδιά ή από σημαντικές στιγμές της πολιτικής καριέρας και της ζωής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου