Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Εισβολή της ΕΣΗΕΑ σε πιεστήριο για να σταματήσει την έκδοση 3 εφημερίδων

image

Περίπου στις 10 παρά τέταρτο το βράδυ της Δευτέρας η ΕΣΗΕΑ στέλνει sms στα μέλη της και τους καλεί να συγκεντρωθούν για να διακόψουν υπό έκδοση φύλλα εφημερίδων. 


Το sms ανέφερε «Όλοι τώρα στο Κορωπί στη διασταύρωση Βασ.Κωνσταντίνου και Βάρης Κορωπίου όπου τυπώνονται 3 απεργοσπαστικά φύλλα. Συνάντηση στα Everest Κορωπίου».
image
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, μετά τις 23:00 περίπου 40 με 50 μέλη της ΕΣΗΕΑ συναντήθηκαν στο σημείο όπου είχαν δώσει ραντεβού στο Κορωπί, μπήκαν στα πιεστήρια και κατάφεραν να μην προχωρήσει καμία εφημερίδα στην έκδοσή της. Οι εφημερίδες που επιχείρησαν να εκδοθούν είναι η Sportday, ο Πρωταθλητής και η Γάτα.
Λίγο πριν το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΣΗΕΑ είχε στείλει άλλα sms. Στις 16:44 στέλνει αυτό «Συνάδελφοι το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καλεί όλα τα μέλη της Ένωσης να έρθουν τώρα στην ΕΣΗΕΑ για να περιφρουρήσουν την απεργία. Ετοιμάζουν απεργοσπαστικά φύλλα».
Λίγο μετά -στις 19:51- στάλθηκε άλλο sms: «Συνάδελφοι η απεργία συνεχίζεται κανονικά κανένα φύλλο δεν κυκλοφορεί. Μην πιστεύετε την παραπληροφόρηση». Τελικά δεν ήταν παραπληφόρηση...
image
image

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου