Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΑΠΟ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΩΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ:ΟΙ 9 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (20-35 ΕΤΩΝ)

apo-kim-giongk-oun-ws-karntasianoi-9-plousioteroi-tou-planiti-20-35-etwn

Ανήκουν στην περίφημη γενιά «Y», τους λεγόμενους και ως Millennials. Είναι εκείνοι που γεννήθηκαν τη δεκαετία του '80 και ενηλικιώθηκαν γύρω στον ερχομό του 2000. 

Μπορεί να είναι η γενιά του δυτικού κόσμου που βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα από τους γονείς της, αλλά στις «τάξεις» της ξεχωρίζουν κάποιοι που συγκαταλέγονται στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Οι παρακάτω είναι οι 9 πλουσιότεροι Millennials του πλανήτη: Καλλιτέχνες, ηγέτες, reality σταρ αλλά και αθλητές. Αυτή είναι η λίστα:


Κιμ Γιονγκ Ουν


Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας. Διαδέχθηκε τον πατέρα του Κιμ Τζονγκ - Ιλ μετά τον αιφνίδιο θάνατο του τελευταίου, τον Δεκέμβριο του 2011. Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1983 και είναι ο νεότερος Αρχηγός Κράτους παγκοσμίως. Συμπεριλήφθηκε στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό ΤΙΜΕ για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012 έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποίησαν 5.6 εκατομμύρια αναγνώστες - αν και αναφέρθηκε ότι το αποτέλεσμα ήταν προϊόν παρέμβασης από hackers. 

Ο ηγέτης που στα 33 του χρόνια βρέθηκε στο Νο46 της παγκόσμιας λίστας του Forbes, με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου και που έχει παράδοση στην ... εκτέλεση μελών της οικογένειάς του, γιόρτασε τα γενέθλιά του με την 4η πυρηνική δοκιμή της χώρας του.


Μαρκ Ζάκερμπεργκ


Ο ιδρυτής του Facebook γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1984 και ως φοιτητής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έστησε το κοινωνικό δίκτυο. Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ίδρυσε το Facebook στις 4 Φεβρουαρίου 2004 και προοριζόταν αρχικά για χρήση μόνο από φοιτητές του Χάρβαρντ. Πρώτοι χρήστες του Facebook ήταν, εκτός από τον ίδιο τον ιδρυτή του, ο Κρις Χιούζ (συγκάτοικος του Ζάκερμπεργκ και ιδρυτικό μέλος του facebook), ο Ντάστιν Μόσκοβιτς (συγκάτοικος του Ζάκερμπεργκ στο Χάρβαρντ και ιδρυτικό μέλος του facebook), ο Arie Hasit (ο πρώτος μη ιδρυτής που άνοιξε λογαριασμό και φίλος με τον Κρις Χιούζ) και ο Marcel Laverdet (πιθανόν ο πρώτος μη φοιτητής του Χάρβαρντ που όμως ήταν φίλος με τους πρώτες χρήστες). Ύστερα μετακόμισε στο Πάλο ΄Αλτο της Καλιφόρνια, όπου βρίσκονται σήμερα τα γραφεία του Facebook. Σήμερα ο 32χρονος Ζάκερμπεργκ αξίζει 46,7 εκατομμύρια δολάρια.


Τζάστιν Μπίμπερ


Ο Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός, παραγωγός Τζάστιν Μπίμπερ γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1994. Το 2007 τον ανακάλυψε ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν από τα βίντεο που είχε αναρτήσει στο You Tube ο Μπίμπερ. O Μπράουν εντυπωσιάστηκε από τα βίντεο και επικοινώνησε με την μητέρα του Μπίμπερ, Πάττι, για να την ενημερώσει πως θα τον ενδιέφερε να συνεργαστεί με τον νεαρό μουσικό. Εκείνη συμφώνησε και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Σήμερα, στα 22 του χρόνια, ο Μπίμπερ μπορεί να «υπερηφανεύεται», μεταξύ άλλων, για τα 50 τατουάζ του, τις κατηγορίες για βία εις βάρος των ζώων για τους 60 εκατομμύρια followers στο Instagram αλλά και τα 200 δις δολάρια της περιουσίας του.


Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν


Γεννήθηκε το 1986. Ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας μετά τον ξάδερφό του, Μοχάμεντ Μπιν Ναγέφ, είναι υπουργός Άμυνας και πρίγκιπας που προαλείφεται για το θρόνο. Ο 80χρονος βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τον θρόνο και να χρίσει βασιλιά τον 30χρονο γιο του, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ινστιτούτου Υποθέσεων του Κόλπου, που εδρεύει στην Ουάσιγκτον. Ο Σαλμάν φέρεται να δρομολογεί την κίνηση αυτή, προκειμένου να διασφαλίσει ότι μετά τον θάνατό του ο Μοχάμεντ θα κληρονομήσει το βασίλειο, σε αντίθεση με τους γιους των προκατόχων του, που παραμερίστηκαν όταν εξέλιπαν οι γεννήτορές τους.


Κιμ Καρντάσιαν


Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1980 στο Λος Άντζελες. Για περισσότερα από 10 χρόνια, και με μοναδικό προσόν τα υπερμεγέθη της οπίσθια, η τηλεπερσόνα με τις αρμένικες ρίζες καταφέρνει όχι απλώς να μένει στην επικαιρότητα αλλά και να δημιουργεί μια τεράστια περιουσία. Σήμερα η 36χρονη Κιμ Καρντάσιαν αξίζει 52,5 εκατομμύρια δολάρια.


Lady Gaga


Γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1986. Η Στέφανι Τζόαν Αντζελίνα Τζερμανότα γνωστή, κυρίως, με το καλλιτεχνικό της όνομα Lady Gaga είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της μουσικής βιομηχανίας διεθνώς. Το καλλιτεχνικό όνομα Lady Gaga προέκυψε από το τραγούδι των Queen Radio Ga-Ga. Στη μουσική και το sτυλ της έχει επηρεαστεί από τη Μαντόνα, τον Μάικλ Τζάκσον, τον Ντέιβιντ Μπάουϊ και φυσικά τους Queen. Εκτός από τη μουσική ασχολείται ενεργά με την πολιτική και τον LGBT ακτιβισμό και αναλαμβάνει φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Η φετινή της παράσταση στα ΄Οσκαρ ήταν με επιζώντες από σεξουλαικές επιθέσεις. Η 30χρονη τραγουδίστρια αξίζει γύρω στα 59 εκατομμύρια δολάρια.


Εκατερίνα Τιχλόνοβα (κόρη του Πούτιν)


Γεννήθηκε το 1987. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μιλάει ποτέ για την ιδιωτική του ζωή. Με μισόλογα είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο του 2013 το διαζύγιό του με την Λουντμίλα, την μητέρα των δύο κοριτσιών του. Αλλά ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι του οποίου ο αδελφός φυλακίστηκε πέρυσι ανέφερε στη σελίδα του στο facebook το όνομα που χρησιμοποιεί η μικρή κόρη του Πούτιν: Εκατερίνα Τιχλόνοβα. Η νεαρή γυναίκα και δουλεύει για τον Ομιλο RBC, ο οποίος κατέχει ένα τηλεοπτικό κανάλι. Είναι επικεφαλής της εταιρείας Innopraktika, η οποία διαχειρίζεται ένα πρόγραμμα 1,7 δις δολαρίων για την μεταρρύθμιση του Πανεπιστημίου της Μόσχας. Πληροφορίες των media αναφέρουν ότι η 29χρονη που χρησιμοποιεί το επώνυμο της γιαγιάς της είναι παντρεμένη με τον Κιρίλ Σιμάνοφ, γιο καλού φίλου του πατέρα της. Αναφέρεται επίσης ότι τα περιουσιακά τους στοιχεία ξεπερνούν τα 2 δις δολάρια.


Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ:


Γεννήθηκε στο Σάο Πάολο στις 5 Φεβρουαρίου του 1992. Ο Νεϊμάρ, παρά τα 17 χρόνια της ηλικίας του, στις 7 Μαρτίου το 2009 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα γήπεδα της Βραζιλίας με επαγγελματικό συμβόλαιο όπου αγωνίστηκε τα τελευταία 30 λεπτά απέναντι στην ομάδα της Οέστε. Την αμέσως επόμενη εβδομάδα πέτυχε το πρώτο του γκολ απέναντι στην ομάδα Μόγκι Μίριμ. Ένα μήνα αργότερα πέτυχε το καθοριστικό γκολ της νίκης με 2-1 ενάντια στην Παλμέιρας. Τελικά, ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν με 48 εμφανίσεις και 12 γκολ. Αγωνίζεται με την ομάδα της Μπαρτσελόνα και η θέση του είναι στην κορυφή της επίθεσης ή και ως πλάγιος επιθετικός. Το 2015 μόνο έγινε πλουσιότερος κατά 31 εκατομμύρια δολάρια.


Μπιγιονσέ Νόουλς


Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1981. Το κορίτσι από το Τέξας που έγινε εθνική σταρ της Αμερικής βρίσκεται στην πρώτη 20άδα της λίστας Forbes με τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Στην τελευταία της περιοδεία μαζί με το σύζυγό της, Τζέι Ζ εξασφάλισε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου