Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ζουράρις τρολάρει: Εμείς οι αριστεροί λέμε το ρουσφέτι ηθικό πλεονέκτημα

zouraris-se-rolo-trolemeis-oi-aristeroi-leme-to-rousfeti-ithiko-pleonektima

Καυστικός και...ρεαλιστής ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις όχι μόνο δεν καυτηρίασε στη Βουλή τις «φωτογραφικές» κυβερνητικές διατάξεις αλλά συνέστησε στην παριστάμενη υπουργό Σία Αναγνωστοπούλου να μην ταράζεται από την κριτική της αντιπολίτευσης καθώς όπως είπε το ρουσφέτι είναι.. φυσικότερο και από την αναπνοή.

Ενώ τρόλαρε τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας « εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα και θα το λέμε όσο κυβερνούμε. Μετά θα ξεχαστεί»


Τι προκάλεσε τη «διάλεξη» Ζουράρι για το ρουσφέτι και την Αριστερά

Αφορμή για την νέα του αγόρευση η τοποθέτηση της Σίας Αναγνωστοπούλου. Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας αντέκρουσετις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης αναφορικά με διάταξη η οποία δίνει τη δυνατότητα μετάταξης καθηγητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα πανεπιστήμια.

Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για φωτογραφική διάταξη, ενώ ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς με ανάρτηση του στο twiter yποστήριξε ότι η ρύθμιση αφορά τη σύζυγο του Πρωθυπουργού.

«Δεν υπάρχει τίποτα πονηρό ακόμα και αν πρόκειται για πρόσωπα που κάποιοι θεωρούν ότι έγινε για αυτά. Ήταν και πρόταση των πανεπιστημίων» ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός επιχειρώντας να κλείσει το θέμα.

Το άνοιξε όμως εκ νέου ο κ. Ζουράρις.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αφού πρώτα ενημέρωσε ότι «εμείς οι Αριστεροί έχουμε έναν έρωτα με την επιστημονίζουσα ορολογία» ζήτησε από την αναπληρώτρια υπουργό να μην ταράζεται σε σχέση με τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης διότι όπως εξήγησε «το ρουσφέτι είναι λίγο φυσικότερο και από τη φυσική λειτουργία του ανθρώπου την αναπνοή».

«Το ρουσφέτι είναι αδύνατον να καταργηθεί εκτός και μας βάλουν τσιπάκι» εξακολούθησε και κάλεσε την κυρία Αναγνωστοπούλου να το δεχθεί καθώς «εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα και θα το λέμε όσο κυβερνούμε. Μετά θα ξεχαστεί» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου