Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Κρήτη: Εξιχνίαση μεγάλης υπόθεσης ζωοκλοπής

Κρήτη: Εξιχνίαση μεγάλης υπόθεσης ζωοκλοπής

Σε έρευνα των αστυνομικών το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος, σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 38χρονου, βρέθηκαν 22 αρνιά τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους ως μέρος των κλαπέντων ζώων.

Οι αρχές εξιχνίασαν μια μεγάλη υπόθεση ζωοκλοπής, στον δήμο Χερσονήσου. 
Η ζωοκλοπή είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες σε περιοχή της Χερσονήσου όταν άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την είσοδο ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας 65χρονου, έκλεψαν συνολικά 89 αρνιά, συνολικής αξίας 8.000 ευρώ.

Σε έρευνα των αστυνομικών το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος, σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 38χρονου, βρέθηκαν 22 αρνιά τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους ως μέρος των κλαπέντων ζώων. Στο σημείο εντοπίστηκε και συνελήφθη μια 37χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 38χρονου, το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια και μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος τον 38χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής και περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου