Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Βγήκε με ευθύνη της μετά τη φήμη πως ελεύθερος σκοπευτής θα την πυροβολούσε

bgike-me-euthuni-tis-meta-ti-fimi-pws-eleutheros-skopeutis-tha-tin-purobolouse



Η φετινή Eurovision μπορεί να στενοχώρησε το φανατικό της κοινό αφού η ελληνική συμμετοχή με τους Argo δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό, όμως οι ιστορίες που μαθαίνουμε ακόμα και σήμερα για τον διαγωνισμό τραγουδιού που αγαπά το τηλεοπτικό κοινό, μας προκαλούν μεγάλη έκπληξη.



Ακριβώς όπως το περιστατικό που θα σας περιγράψουμε το οποίο συνέβη αρκετά χρόνια πριν.

Τότε, η τραγουδίστρια που εκπροσωπούσε τη χώρα μας, δεν άκουσε τις συμβουλές των διοργανωτών και υπέγραψε χαρτί πως θα εμφανιζόταν με δική της ευθύνη, αφού υπήρχε η πληροφορία πως στο κοινό βρισκόταν έναςελεύθερος σκοπευτής, ο οποίος θα την πυροβολούσε την ώρα της ερμηνείας της.

Ναι, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο το παραπάνω περιστατικό δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα. Αναφερόμαστε στη Μαρίζα Κωχ και το «Παναγιά μου Παναγιά μου» -μουσική της ίδιας και στίχους του Μιχάλη Φωτιάδη- ένα τραγούδι- διαμαρτυρία για την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο.

Ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα κατά τη διάρκεια της εμφάνισή της, ενώ η τουρκική τηλεόραση που μετέδωσε κανονικά τα υπόλοιπα τραγούδια, όταν ήρθε η ώρα της Ελλάδας έπαιξε το «Memleketim»- σημαίνει πατρίδα μου, που είχε συνδεθεί με την εισβολή της στην Κύπρο.

Θυμηθείτε την εμφάνισή της:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου