Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Χολίδης το σχήμα του καλοκαιριού στο "ΘΕΑ"














Δ
υναμικό και πανέτοιμο να κερδίσει όλες τις εντυπώσεις επιστρέφει και πάλι το Θέα στη νυχτερινή ζωή της καλοκαιρινής Αθήνας. Tο νυχτερινό κέντρο ΘΕΑ θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό με μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις της σεζόν.


Η Δέσποινα Βανδή ανεβαίνει για ακόμα μια φορά στη σκηνή του και ετοιμάζεται να απογειώσει το κέφι με τις μεγάλες τις επιτυχίες. Μαζί της, θα συνεργάζεται για πρώτη φορά ο Χρήστος Χολίδης, που επίσης ανεβαίνει για πρώτη φορά και την πίστα του Θέα. 
Βανδή Χολίδης Θέα θα αποτελέσουν αναμφίβολα το απόλυτο τρίο της φετινής καλοκαιρινής διασκέδασης στην παραλιακή και το μόνο βέβαιο είναι πως κάτι παρόμοιο, δύσκολα θα καταφέρει να βρει κανείς στην υπόλοιπη πόλη της Αθήνας. 
Δύσκολα λοιπόν θα μπορέσει άλλο στέκι να ανταγωνιστεί φέτος του Θέα, μιας και μιλάμε για μία από τις πιο δυνατές συνεργασίες της σεζόν.




ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΘΕΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Ο φετινός χειμώνας, σε αντίθεση με τα συνηθισμένα, τη βρήκε στην πίστα της Πύλης Αξιού στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίστηκε με τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη και προκάλεσαν πραγματικό πανικό. 
Τα μελλοντικά σχέδια, ύστερα από αυτή τη συνεργασία, είχαν τη μεταφορά του σχήματος από τα βόρεια στην Αθήνα και το Teatro, ωστόσο, οι δυσάρεστες εξελίξεις του θανάτου του Παντελή Παντελίδη ματαίωσαν το σχήμα. Βέβαια, η Δέσποινα Βανδή δεν άργησε να βρει την επόμενη καλλιτεχνική στέγη στο Θέα. 
Η ίδια ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανέβει και πάλι στην πίστα του -στο παρελθόν έχει εμφανιστεί εκεί με τον Στέλιο Ρόκκο- αυτή τη φορά συνοδευόμενη επί σκηνής από τον Χρήστο Χολίδη. Βανδή Χολίδης φαίνεται πως θα αποτελέσουν για φέτος τον κατάλληλο συνδυασμό διασκέδασης και θα μας χαρίσουν το πιο απογειωτικό πρόγραμμα στην πόλη.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΘΕΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 


Μία οχταετία στην ελληνική δισκογραφία έχει συμπληρώσει αισίως ο Χρήστος Χολίδης και παρότι πριν από την εμπειρία του αυτή δεν είχε καμία επαφή με το τραγούδι, τα κατάφερε καλά και με το παραπάνω, αφού μπόρεσε να αναρριχηθεί γρήγορα στην κορυφή των προτιμήσεων και να παραμείνει εκεί, χαρίζοντάς μας κάθε σεζόν τις μεγαλύτερες επιτυχίες. 
Τα τελευταία χρόνια, η πίστα του Frangelico είχε γίνει το μόνιμο στέκι του, ενώ το φετινό χειμώνα αποφάσισε να αλλάξει πορεία, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην πίστα του Fever με τον Νίκο Οικονομόπουλο. 
Η αλλαγή αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τώρα πια ετοιμάζεται να ανέβει σε ακόμα μία πίστα για πρώτη φορά, εκείνη του Θέα, αλλά να κάνει και μία νέα συνεργασία με άλλο καλλιτέχνη, αυτή τη φορά με τη Δέσποινα Βανδή. 



ΘΕΑ ΒΑΝΔΗ ΧΟΛΙΔΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 



Εδώ και περίπου μία δεκαετία υπάρχει στο χάρτη της διασκέδασης της Αθήνας από την λεωφόρο Ποσειδώνος 3-5, και από την πρώτη κιόλας στιγμή έχει κατακτήσει την κορυφή στην αγάπη του κόσμου. 

Όχι τυχαία άλλωστε, αφού κάθε χρονιά φροντίζει να φέρνει στην πίστα του μεγάλα και αγαπημένα ονόματα, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος. 

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο από την πίστα του, όμως τώρα, το καλοκαίρι 2016 Βανδή Χολίδης θα μας κάνουν την καλύτερη συντροφιά τραγουδώντας εκεί. Ένα αξέχαστο καλοκαίρι περιμένει όλους τους θαμώνες του κέντρου.





Για κρατήσεις στο νυχτερινό κέντρο Βανδη Χολιδης Θεα επισκεφθείτε την σελίδα του kratisinow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου