Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Με επενδύσεις γύρισε από την Κίνα ο Ψηνάκης. Κατέρρευσε κατά την επιστροφή του


Πενθήμερη επίσκεψη στην Κίνα πραγματοποίησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης ο οποίος κατάφερε να κλείσει συμφωνίες ύψους 400.000.000 δολαρίων!

AdTech Ad

"Πάω στην Κίνα… και αν δεν επιστρέψω με επενδύσεις για το δήμο μου, να με ραπίσεις", είχε πει λίγο πριν αναχωρήσει για την Κίνα ο Δήμαρχος Μαραθώνα σε μία συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ  Στέργιος Πιτσιόρλα.
Έτσι γλίτωσε το ράπισμα αφού υπέγραψε συμφωνίες με τον επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Δημάρχων κ. Dai Yudong -ο οποίος είναι και πρόεδρος της εταιρείας Dragon Tourist Holding Ltd.- για επένδυση 350.000.000 δολαρίων για την τουριστική ανάπτυξη της παραλιακής γραμμής του Μαραθώνα που εκτείνεται σε μία έκταση 15 χιλιομέτρων αλλά και στην χρηματοδότηση με 50.000.000 ευρώ της κατασκευής του ιστορικού μουσείου του Μαραθώνα.
Ο Ηλίας Ψηνάκης έστειλε επιστολή ενημερώνοντας σχετικά τους υπουργούς κ.κ. Κοτζιά, Κουρουμπλή, Κοντονή, τον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα και τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ ζητώντας παράλληλα μία συνάντηση ώστε να συζητήσει από κοντά για τις επενδύσεις αυτές και ευχαριστώντας τους για την βοήθεια και την υποστήριξή τους.
Η επιστολή στον Υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά:
Μάλιστα, ο δήμαρχος εξαντλήθηκε από το ταξίδι και κατά τη διάρκεια επιστροφής του κατέρρευσε στο Ντουμπάι. Ενώ περίμενε την ανταπόκριση της πτήσης του στο Ντουμπάι, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του αεροδρομίου. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν υπερκόπωση και αφυδάτωση και του συνέστησαν να νοσηλευτεί μέχρι να συνέλθει τελείως.
Ωστόσο, ο ίδιος υπέγραψε με δική του ευθύνη εξιτήριο. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα ανέβασε μάλιστα φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ήμουν τόσο χάλια από την Κίνα, που φώναξαν τους Καραμπινιέρους....».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου