Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

H απίστευτη ζωή της νεότερης δισεκατομμυριούχου στον κόσμο


Η Alexandra Andresen είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου. Σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes για τους πιο πλούσιους ανθρώπους, η περιουσία της 19χρονης από τη Νορβηγία κληρονόμου αξίζει σήμερα 1,2 δισ. δολάρια.

AdTech Ad
Σημειώνεται ότι το 2007, ο πατέρας της Johan Andresen, της μετέφερε το 42% των μετοχών της Ferd, της οικογενειακής ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων.
Παρόλο που η ίδια κατέχει μια αμύθητη περιουσία, η Andresen μέχρι την εφηβεία της οδηγούσε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και διδάχθηκε από τους γονείς της να είναι ταπεινή και να μαζεύει χρήματα.
Παρακάτω ακολουθεί η απίστευτη ζωή της νεότερης δισεκατομμυριούχου του κόσμου:
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΟΣΛΟ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ
 
Η Alexandra Andresen γεννήθηκε το 1997 στο Όσλο της Νορβηγίας, όπου και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Ο πατέρας της είναι ο Johan Andresen, γιος των Johan Henrik Andresen και Marianne Ebba Therese Bielke.
H ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ANDRESEN
 
Η οικογένεια Andresen δημιούργησε την αμύθητη περιουσία της από τη μάρκα καπνού Tiedemanns, την οποία κατείχε μέχρι το 2005. Ακόμη, είναι ενεργός επενδυτής στο σκανδιναβικό χρηματιστήριο και διαθέτει επενδύσεις ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου.
H ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ KATHARINA ANDRESEN
 
Η Alexandra έχει μια μεγαλύτερη αδερφή της Katharina Andresen, η οποία είναι η δεύτερη νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου.
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ
 
Η οικία της οικογένειας Andresen ήταν πάντοτε γεμάτο με άλογα και σκύλους. Κάποτε η Alexandra δημοσίευσε στο Instagram: «Παλαιότερα συνηθίζαμε να φέρνουμε τα πόνι μας, Pinocchio και Spike, στο εξοχικό μας. Και τα αφήναμε να κυκλοφορούν σε όλο το κτήμα». 
H ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΠΝΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 500 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ
 
Η μετοχή της εταιρείας καπνού του πατέρα της πωλήθηκε για 500 εκατ. δολάρια στην Skandinavisk Tobakskompagni το 2005. Δυο χρόνια αργότερα, ο ίδιος μετέφερε το 42% της μετοχής της Ferd στις κόρες του. H Alexandra ήταν μόλις δέκα ετών.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΠΠΑΣΙΑ
 
Η Alexandra ξεκίνησε την ιππασία από νεαρή ηλικία και μάλιστα έχει λάβει τρία βραβεία στη χώρα της. H ίδια σήμερα χρηματοδοτείται από την Kingsland, μια εταιρεία ιππασίας, για τους διαγωνισμούς εκγύμνασης.
Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ANDRESEN ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
 
Mέχρι στιγμής, μόνο η Katharina Andresen εργάζεται στη Ferd, και μάλιστα μόλις ολοκλήρωσε την πρακτική της, ενώ σπουδάζει κοινωνικές επιστήμες στο Amsterdam University College.
H ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ
 
«Αυτό είναι το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου: Να ιππεύω», δήλωσε η Alexandra το περασμένο έτος.
Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ
 
Η Αlexandra δηλώνει ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Joachim Tollefsen, έναν επαγγελματία πολεμικής τέχνης από τη Νορβηγία.
O ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ
 
O έρωτας της ζωής της όμως είναι το άλογό της, το οποίο υπάρχει παντού σε όλα τα social media.
(ΠΗΓΗ: fortunegreece)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου