Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Βγήκε στο αντάρτικο η Ραχήλ: Δεν ψηφίζει τη συμφωνία

Μύδρους κατά της διαπραγματευτικής τακτικής της κυβέρνησης βάζοντας στο στόχαστρο υπουργούς εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή βγαίνοντας στο αντάρτικο κατά της συμφωνίας.


Τρέμοντας η βουλευτής Κοζάνης αποδόμησε την πρόταση της κυβέρνησης προς τους δανειστές λέγοντας:Δεν θα σας επιτρέψω με τη δική μου ψήφο να μειωθούν οι συντάξεις μέσω αύξησης ΦΠΑ. Δεν γίνεται να αυξηθούν φόροι ακινήτων χωρίς εξαιρέσεις για τους φτωχούς και τους άνεργους. 

Δεν σας εξουσιοδοτώ να ξεπουλήσετε αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λιμάνια και Ελληνικό και όλη τη δημόσια περιουσία μέσω ΤΑΙΠΕΔ. Δεν στηρίζω ό,τι δεν είναι συμβατό με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Κάνω ύστατη έκκληση να διαπραγματευτείτε με βάση την εντολή του λαού. Δεν εγκρίνω πρόταση που κατά 80% είναι ίδια με αυτή που μας έθεσε ο Γιούνκερ».

Η  βουλευτής που αρέσκεται σε πατριωτικές κορώνες ανέτρεξε στην φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: «Ὅταν ἀποφασίσαμε νὰ κάμωμε τὴν Ἐπανάσταση, δὲν ἐσυλλογισθήκαμε οὔτε πόσοι εἴμεθα οὔτε πὼς δὲν ἔχομε ἄρματα… ἀλλὰ ὡς μία βροχὴ ἔπεσε εἰς ὅλους μας ἡ ἐπιθυμία τῆς ἐλευθερίας μας» 

Και κάρφωσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση λέγοντας «Παρά τις απειλές για το νόμισμα και την παραμονή στην ευρωπαική ένωση ο λαός απέδειξε ότι η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη εσείς δεν ξέρω αν την διαθέτετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου